Sjövikskliniken

Ge din hud en stjärnbehandling inför sommaren med Hollywood Peel ”De luxe”

När sommaren närmar sig och solens strålar blir allt starkare är det hög tid att ge din hud en välbehövlig uppfräschning. Ett utmärkt sätt att förbereda din hud för sommarens utmaningar är genom en så kallad Hollywood Peel ”De luxe” – en lyxigare variant av laserpeeling som erbjuds på många skönhetssalonger.

Vad är Hollywood Peel ”De luxe”?

Hollywood Peel ”De luxe” är en avancerad skönhetsbehandling som tar cirka 80 minuter och kostar 1 495 kr. Den är speciellt framtagen för att ge huden en djupgående förnyelse genom att kombinera flera effektiva tekniker.

Behandlingsprocessen

Denna magiska behandling inleds med en grundlig rengöring följt av en hudanalys för att anpassa behandlingen efter just dina behov. Därefter appliceras en enzympeeling som förbereder huden för den efterföljande laserbehandlingen. Lasern används inte bara för att skala bort döda hudceller utan också för att stimulera huden att producera kollagen och hyaluronsyra – två essentiella komponenter för en fast och ungdomlig hud.

Under behandlingen får du även njuta av en portömning och en avslappnande ansiktsmassage. Avslutningsvis appliceras en lyxig mask som är skräddarsydd efter din hudtyp och dess specifika behov.

Fördelar med Hollywood Peel ”De luxe”

Denna behandling är perfekt för dig som känner att din hud är glåmig och livlös. Den är särskilt fördelaktig för alla hudtyper, förutom de med mycket känslig hud. Fördelarna inkluderar minskade fina linjer, mindre synliga porer, och en reducering av pigmentfläckar. Genom att peela huden gör du det också lättare för den att absorbera de näringsämnen som behövs för att bibehålla sin hälsa och lyster.

En kur för bästa resultat

För att uppnå bästa möjliga resultat rekommenderas en kur på tre behandlingar med ungefär en månads mellanrum. Vi erbjuder denna kur till ett paketpris på 4 100 kr.

Att investera i en Hollywood Peel ”De luxe” kan vara det perfekta sättet att ge din hud en ny start inför sommaren. Med dess förmåga att djuprengöra, förnya och revitalisera, kan du se fram emot en sommar med en hud som inte bara ser fräsch och återfuktad ut, utan också känns starkare och mer motståndskraftig mot sommarens utmaningar. Så varför inte skämma bort dig själv med lite extra lyx? Din hud förtjänar det!