Sjövikskliniken

Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag hos Sjövikskliniken. Du visste väl att du kan utnyttja ditt frisvårdsbidrag hos oss? Både Wellnet och Epassi!

Lyxig fot- och underbensvård

Friskvårdsbidrag Deluxe för Fot & Underben

Unna dina fötter en förtjänt paus med vår specialbehandling som inte bara ger omsorg, utan också djup avslappning. Låt våra experter klippa och forma dina tånaglar till perfektion och förvandla dina fötter med en skonsam slipning. Steg in i en värld av komfort och kom ut med fötter som känns som nya! Boka din session av totalt välbefinnande nu.

Friskvårdsbidrag för Ansiktet: Revitalisera den Skärmtrötta Huden

Lyft fram din inre lyster med vår specialdesignade ansiktsbehandling, perfekt för den som spenderar mycket tid framför skärmen. Unna dig en paus från den digitala världen och låt oss ta hand om ditt ansikte med djupgående metalmassage och ångbehandling som revitaliserar och friskar upp. Det är mer än bara en behandling; det är en upplevelse där avslappning möter skönhet. Boka din tid nu och känn hur stressen smälter bort.

Wellnet Massage: Förnyad Energi & Välbefinnande

Upplev kraften av autentisk svensk massage på sjövikskliniken med vårt friskvårdsbidrag Wellnet-paket. Riktar sig speciellt till rygg och nacke, för att mjuka upp spänningar och knutar, och låta dig känna en nyvunnen lätthet och harmoni. Boka din tid nu och låt oss förvandla din dag med skön avslappning och välbefinnande.

priser & tider

Du hittar alla våra behandlingar, priser och lediga tider på bokadirerkt.se. För övriga frågor, kontakta oss!