Sjövikskliniken

kostnadsfri Behandlingskonsultation

Står du inför en skönhetsförvandling men känner dig osäker på var du ska börja? Låt oss vägleda dig på en upptäcktsfärd genom vårt breda utbud av toppmoderna behandlingar på sjövikskliniken!
konsultation

Vårt behandlingsutbud

Behandlingar på Sjövikskliniken – Du hittar ett brett utbud av behandlingar hos oss, allt från Medicinsk Fotvård till Massage & Ansiktsbehandlingar. Kanske har du en tatuering som du önskar att ta bort? Vi hjälper dig! Boka en kostnadsfri konsultation idag. 

Ansiktsbehandlingar

Utforska Vårt Utbud av Exklusiva Ansiktsbehandlingar

I jakten på den perfekta huden erbjuder vi en rad specialdesignade behandlingar hos sjövikskliniken som tillgodoser varje individs unika behov. Oavsett om du vill revitalisera trött och glåmig hud, behandla specifika hudproblem eller helt enkelt skämma bort dig själv med en lyxig stund av avkoppling, har vi något för dig.

Oavsett din hudtyp eller dina önskemål, strävar vi efter att erbjuda en behandling som kommer att överträffa dina förväntningar. Besök vår sida för att läsa mer om varje unika behandling och boka din nästa skönhetsupplevelse med oss idag!

Utforska Världen av Massage: En Resa Genom Avslappning och Återhämtning

I hjärtat av vår klinik hittar du en särskild oas dedikerad helt till konsten av massage. Oavsett om du letar efter en flykt från vardagens stress, behöver lindra spända muskler eller helt enkelt vill skämma bort dig själv, har vi en skräddarsydd massagebehandling som väntar på dig.

Och detta är bara början. Varje massagebehandling är skapad för att erbjuda en unik upplevelse, och vi är här för att guida dig genom varje steg.

Nyfiken på att lära dig mer? Klicka dig vidare på vår sida för att utforska varje behandlings detaljer och finna den perfekta massagen för just dina behov. Välkommen till en värld av total avslappning och välbefinnande! Utforska fler behandlingar hos sjövikskliniken idag!

Cryopen – Vad är det?

Cryopen är en avancerad och precisionsteknologi som används för att behandla godartade hudförändringar genom kryoterapi (kyla). Genom att rikta en mycket kall gas direkt till den specifika förändringen kan Cryopen frysa bort oönskade hudfläckar, vårtor och andra hudirritationer utan att påverka det omgivande vävnadsområdet. Behandlingen är snabb, icke-invasiv och erbjuder ofta omedelbara och långvariga resultat. Utforska fler behandlingar hos sjövikskliniken idag!

Tatueringsborttagning med helios iii

Tatueringsborttagning är en modern teknik som används för att effektivt eliminera oönskade tatueringar från huden. Med hjälp av avancerad laserteknik bryts tatueringens pigment ner, vilket låter kroppens naturliga processer ta bort dem. Resultaten varierar beroende på tatueringens ålder, färg och djup, men flera behandlingar kan krävas för optimala resultat. Det är viktigt att tatueringen får tid att läka mellan sessionerna. Processen är i allmänhet säker när den utförs av utbildade experter, och moderna maskiner, som Helios 3, erbjuder precision och minimerar risken för ärrbildning. Innan en borttagning bör man konsultera en specialist för en individuell bedömning. Utforska fler behandlingar hos sjövikskliniken idag!

Före

Tatuering innan påbörjad tatueringssborttagning

Efter

Tatuering efter 10 behandlingar med vår laser Helios 3.

Medicinsk fortvård & pedikyr

Fötterna bär oss genom livet och förtjänar bästa tänkbara omvårdnad. Oavsett om du kämpar med nageltrång, liktornar eller bara vill skämma bort dig med en lyxig spa-pedikyr, finns det behandlingar skräddarsydda för varje behov. Diagnostisera potentiell nagelsvamp med expertprovtagning, eller få en medicinsk fotvård som adresserar specifika problem samtidigt som den återfuktar och vitaliserar. Behandla specifika bekymmer med en fokuserad delbehandling eller njut av en helande massage. Varje steg i vårt fotvårdsutbud är designat för att du ska kunna ta varje framtida steg med komfort och självförtroende. Utforska fler behandlingar hos sjövikskliniken idag!

Friskvårdsbidrag

I dagens hektiska samhälle är det viktigare än någonsin att ta hand om sin kropp och själ. Våra behandlingar inom kategorin friskvårdsbidrag är särskilt utformade för att ge dig den återhämtning och avslappning du förtjänar. Från fokuserade ansiktsbehandlingar för den skärmtrötta, som kombinerar mental avslappning med föryngrande ångmassage, till skräddarsydda fotbehandlingar som ger både avslappning och fotvård, och avslutningsvis vår signatur Wellnet-massage som målmedvetet behandlar rygg och nacke. Dessa behandlingar är inte bara en paus från vardagens stress, utan en satsning på din långsiktiga hälsa och välbefinnande. Utforska vårt utbud och hitta den perfekta behandlingen som passar just dina behov. Ditt välbefinnande är en investering värd att göra. Utforska fler behandlingar hos sjövikskliniken idag!