Sjövikskliniken

Fotvårdsbehandling - Hos Harald

Dina fötter bär dig varje dag, ge dem den uppmärksamhet de förtjänar! Dyk ner i ett avkopplande fotbad, följt av professionell nagelklippning. Vi tar hand om förhårdnader, liktorn och kartnaglar, och ser till att dina fötter känner sig förnyade och väl omhändertagna.
Erbjudande

Medicinsk Fotvård & Pedikyr

Nageltrångsbehandling med Podofix

Förnya Dina Naglar med Podofix Nageltrångsbehandling!

Drömmer du om att slippa smärtan och obehaget av inåtväxande naglar? Upptäck Podofix – den revolutionerande behandlingen som fungerar likt en tandställning för dina naglar. Genom att varsamt använda en specialdesignad fjäder, guider vi din nagel att växa rakt, vilket förebygger framtida problem med nageltrång.

Ge dina fötter den bästa chansen till komfort och hälsa. Boka din tid för Podofix Nageltrångsbehandling idag och ta ett steg närmare smärtfria, vackert formade naglar!

Skäm Bort Dina Fötter med Medicinsk Fotvård!

Varje steg du tar betyder något, och dina fötter förtjänar det absolut bästa! Upplev vår Medicinska fotvård – en omfattande behandling designad för att både förebygga och behandla alla dina fotbekymmer. Vi inleder med ett avslappnande, uppmjukande fotbad. Sedan klipper och formar vi dina naglar till perfektion, tar hand om nagelbanden, slipar bort förhårdnader och behandlar liktornar, hudsprickor, samt nagel- och fotsvamp.

Stöter vi på vårtor, får du inte bara en effektiv behandling på plats, utan också expertrekommendationer för fortsatt vård. Och om du önskar starta vår effektiva CryoPen-behandling för vårtor, kan du göra det till ett förmånligt pris vid ditt första besök.

Gör en investering i dina fötters välmående! Låt dem skina, känn dig bekväm och gå med självförtroende. Boka din medicinska fotvård idag och låt varje steg du tar kännas lättare och mer bekvämt. Behandlingens totala lyx varar mellan 40 till 50 minuter – tid väl investerad i ditt välbefinnande!

Förvandla Dina Naglar med Laserteknik mot Nagelsvamp!

Bekämpa nagelsvamp med precision och effektivitet! Med vår avancerade laserteknik tar vi hand om 1-2 drabbade naglar, slipar dem varsamt och riktar sedan laserljuset direkt mot problemområdet. Resultat? En kraftfull attack mot svampen på djupet!

Följ vår rekommenderade tidsplan: En behandling per vecka i tre veckor, följt av en månadsintervall tills din nagel blommar i ny, frisk skönhet. Och för bästa resultat, kombinera med vårt rekommenderade medel.

Steg för steg, låt oss hjälpa dig återfå dina naglars naturliga skönhet. Boka din tid för nagelsvampsbehandling med laser idag och inled din resa mot friskare naglar!

Specialiserad Delbehandling – För Just Ditt Fotproblem!

Varje fot är unik och ibland kan det vara en specifik detalj som behöver extra omsorg. Välkommen till vår skräddarsydda delbehandling där vi zoomar in på just ditt specifika behov, oavsett om det är nagelklippning eller något annat fotproblem.

Oroar du dig över vårtor? Vi erbjuder även effektiv vårtbehandling med den avancerade CryoPen-tekniken. Vid första behandlingen tillkommer en avgift på endast 250 kr. Och om dina vårtor skulle kräva mer än tre sessioner, kan du vara trygg i vetskapen om att alla efterföljande behandlingar faktureras endast som delbehandlingar.

Ge dina fötter den uppmärksamhet de förtjänar! Boka din delbehandling nu och upplev skillnaden med riktad, expertvård.

Lyxig SPA-Pedikyr – En Himmelsk Stund för Dina Fötter!

Sätt vardagen på paus och låt oss skämma bort dina fötter med vår lyxiga SPA-Pedikyr. Detta är stunden då du får sitta tillbaka, slappna av och känna hur fötterna förvandlas från trötta till pigga och vackra.

OBS: Detta är en ren skönhetsbehandling och vi behandlar inte medicinska problem som nageltrång eller liktornar.

Låt fötterna sjunka ner i ett varmt, lugnande fotbad. Känn hur döda hudceller varsamt exfolieras bort och lämnar plats för mjuk, förnyad hud. Vi klipper, filar och ger dina naglar en glänsande finish. Njut av en näringsgivande inpackning som får dina fötter att känna sig återupplivade. Och för att riktigt sätta guldkant på upplevelsen avslutar vi med en himmelskt skön massage som sträcker sig från tårna och upp längs underbenen.

Unna dig en SPA-Pedikyr och känn skillnaden av verklig lyx. Boka din stund av avkoppling nu!

Diagnostik av Nagelsvamp med Omsorg och Expertis

Är du orolig för nagelsvamp? Låt oss ge dig klarhet med vår noggranna provtagning. Din upplevelse inleds med ett avslappnande fotbad för att mjuka upp och förbereda naglarna. Efter detta tar våra specialister hand om provtagningen med precision och skicklighet.

Men det slutar inte där. Vi förser dig inte bara med snabba och exakta provsvar, utan också med professionell rådgivning. Förstå ditt tillstånd och få de bästa rekommendationerna framåt.

När det gäller dina fötter, ta inga gissningar. Välj kvalitet, expertis och omtanke. Boka din nagelsvamps provtagning nu!

priser & tider

Du hittar alla våra behandlingar, priser och lediga tider på bokadirekt.se. För övriga frågor, kontakta oss!