Sjövikskliniken

Massage

Boka en massage hos Sjövikskliniken och låt oss ta hand om dina ömma muskler.

Lyxig Helkroppsmassage

Lyxig Helkroppsmassage

Lyxig Massage hos Sjövikskliniken 

Unna dig en skön stund av total avslappning med vår 80-minuters helkroppsmassage. Inspirerad av den traditionella svenska massagen, kombinerar denna behandling skickligt utförda tekniker med en touch av modern lyx.

Vår utvalda ekologiska massageolja från GrevinnansRum i Gränna är inte bara en njutning för huden, utan också en gåva för sinnena. Denna exklusiva olja återfuktar, mjukgör och lämnar din hud silkeslen samtidigt som den naturliga doften lugnar ditt sinne.

Sätt världen på paus, låt våra erfarna terapeuter ta hand om varje muskel och knut, och upplev en djup känsla av välbefinnande. Boka din lyxiga helkroppsmassage idag och stig in i en värld av ren njutning!

Klassisk Svensk massage

Svensk Helkropps massage hos sjövikskliniken: Njutning För Kropp & Sinne

Föreställ dig en värld där tid står stilla, där varje rörelse skänker lättnad och där varje andetag tar dig djupare in i avkopplingens hjärta. Välkommen till vår klassiska svenska helkroppsmassage – där lyx möter tradition.

Denna behandling är mer än bara en massage; det är en resa. En resa som syftar till att harmonisera kropp och själ, lösa upp envisa muskelspänningar och sänka stressnivåerna till ett minimum.

Vi använder oss av den exklusiva massageoljan från Grevinnans Rum, känd för dess återfuktande och föryngrande egenskaper. Och för den som söker en extra dos av extravagans, rekommenderar vi vår Fantastiska FirmingBodyoil från Grevinnans – en rik olja som återfuktar samtidigt som den stärker och lyfter din hud, allt för endast 90 kr extra.

Gör dig redo för en skräddarsydd upplevelse i en stressfri oas. Ge dig själv gåvan av total avslappning och boka din tid idag!

Djupavslappnande Anti-Stressmassage

Citymassage: Din Tillflyktsort Från Veckans Brus

Efter en hektisk vecka i stadens puls, förtjänar du en särskild stund av lugn och återhämtning. Introducerar Citymassage – din perfekta reträtt från stadens stress.

Vår djupavslappnande antistressmassage är specialdesignad för dig som behöver en oas mitt i stadens liv och rörelse. Fokuserad på rygg, nacke, axlar och ansikte, erbjuder denna massage en skräddarsydd behandling som löser upp spänningar och återställer balans.

Låt dig själv sjunka ner i vår varma, inbjudande miljö och känna hur varje tryck och rörelse från våra skickliga massörer smälter bort stressen. Det är inte bara en massage; det är en upplevelse, en stunds flykt från vardagen.

Unna dig själv en välbehövlig paus. Boka din Citymassage nu och omfamna en ordentlig avslappning som du verkligen förtjänar.

Intensiv rygg- och nackmassage

Intensiv Rygg- & Nack massage hos sjövikskliniken: Upplev Djup Avslappning Med Kraft

Har du känt av spänningar som bara inte vill ge med sig? Då är vår intensiva rygg- och nackmassage precis det du söker. Inspirerad av den klassiska svenska massagen, tar vi det ett steg längre genom att kombinera traditionella tekniker med extra intensitet och kraft.

Vi förstår vikten av att använda naturliga produkter på vår hud. Därför har vi valt att använda den ekologiska och veganska massageoljan från Grevinnansrum. Denna lyxiga olja inte bara återfuktar din hud på djupet, utan också omsluter dina sinnen med en lugnande doft.

Låt våra erfarna terapeuter rikta sitt fokus på dina mest spända områden, lösa upp varje knut och ge dig en förnyad känsla av lätthet. Det är dags att unna dig en behandling som är lika kraftfull som den är avkopplande.

Boka din intensiva rygg- och nackmassage nu och känn hur spänningarna smälter bort.

Fot och underbensmassage

Fot & Underbensmassage: En Oas För Trötta Fötter

Ge dina fötter och underben den lyxiga paus de så väl förtjänar! Våra fötter bär oss genom livets alla äventyr, och det är dags att ge tillbaka med vår specialiserade fot- och underbensmassage.

Starta din upplevelse med ett varmt och inbjudande fotbad som mjukar upp och förbereder dina fötter för en riktig skön behandling. Följt av en skräddarsydd massage som inte bara lindrar stelhet och ömhet, utan också boostar blodcirkulationen, lämnar du oss med en känsla av förnyad energi och lätthet.

Under dessa 20 minuter av ren njutning kommer du känna hur spänningar och trötthet försvinner, ersatta av en behaglig känsla av avslappning och välbefinnande.

Unna dina fötter den uppmärksamhet de förtjänar. Boka din Fot & Underbensmassage idag och ta ett steg mot djup avkoppling!

priser & tider

Du hittar alla våra behandlingar, priser och lediga tider på bokadirekt.se. För övriga frågor, kontakta oss!