Sjövikskliniken

Cryopen

Cryopen – Vad är det?

Cryopen är en avancerad och precisionsteknologi som används för att behandla godartade hudförändringar genom kryoterapi (kyla). Genom att rikta en mycket kall gas direkt till den specifika förändringen kan oönskade hudfläckar, vårtor och andra hudirritationer frysas bort utan att påverka det omgivande vävnadsområdet. Behandlingen är snabb, icke-invasiv och erbjuder ofta omedelbara och långvariga resultat.

Cryopen Godartade Hudförändringar

En Friskare Hud Med Ett Enda Klick

Har du stört dig på små hudförändringar? Med vår avancerade behandling erbjuder vi en säker och effektiv lösning för att frysa bort godartade hudförändringar. Genom en precisa och kontrollerade kyla, kan vi selektivt och effektivt ta itu med just den förändring du vill åtgärda.

Säkerheten är av högsta prioritet för oss. Innan vi påbörjar behandlingen behöver vi bara se till att dina fläckar har blivit granskade och godkända av en läkare. Så fort vi har detta klartecken kan vi hantera upp till 1-3 hudförändringar per session.

Så varför vänta? Låt oss hjälpa dig att återfå en jämnare och fräschare hud. Boka din tid idag och ta det första steget mot en hud du känner dig helt bekväm med!

Cryopen Vårtbehandling – Slå Bort Vårtorna Med Kyla!

Är du trött på envisa vårtor? Upptäck vår Cryopen Vårtbehandling, en toppmodern lösning som ger dina fötter den uppmärksamhet de förtjänar. Med en exakt frysprocess på -92 grader tar vi snabbt och effektivt hand om 1-2 vårtor i en och samma session.

Det bästa av allt? Vi värderar din tillfredsställelse. Betala endast fullpris för de tre första behandlingarna. Om dina vårtor kräver ytterligare uppmärksamhet, erbjuder vi uppföljande behandlingar till delbehandlingspris.

Förnya dina fötter och steg med vår Cryopen Vårtbehandling. Boka din tid idag och upplev den smidiga kraften i avancerad kryoterapi!

Cryopen Vårtbehandling – Precision Möter Effektivitet för 3-5 Vårtor

Gör dig redo att säga adjö till de besvärliga vårtorna! Med Cryopen Vårtbehandling för 3-5 vårtor kombinerar vi precisionens kraft med extrem kyla för att ge dig de bästa resultaten. Den flytande gasen vi använder är så kraftfull att majoriteten av våra kunder behöver endast mellan en till tre sessioner för att fullständigt eliminera sina vårtor.

Och om dina vårtor visar sig vara lite tuffare än andra? Oroa dig inte. Skulle det krävas ytterligare behandlingar, erbjuder vi dessa till ett reducerat delbehandlingspris.

Som en extra fördel, får du tillgång till våra expertrekommendationer för vårtmedel, säkerställande att du får en omfattande vård både under och efter behandlingen.

Vänta inte. Boka din tid idag och ta steget mot mjukare, vårtfria fötter med Cryopen!

priser & tider

Du hittar alla våra behandlingar, priser och lediga tider på bokadirekt.se. För övriga frågor, kontakta oss!