Sjövikskliniken

SOMMARENS HUDVÅRDSTIPS: C-VITAMIN BOOST BEHANDLING

Sommaren är här och med den kommer solens strålar som kan vara både en välsignelse och en utmaning för vår hud. Vi på Sjövikskliniken vill dela med oss av vårt senaste erbjudande: en uppfriskande och hudvänlig C-vitamin boost behandling. Denna behandling är perfekt för att hjälpa din hud att hantera sommarens utmaningar och behålla en frisk och strålande lyster.
Erbjudande

Ansiktsbehandlingar

Carbon Laser Peel

Carbon laser peel "De luxe"

Upplev Förvandlingen med Vår Exklusiva Laser Peel

Föreställ dig att din hud strålar av vitalitet, spänst och ungdomlig lyster. Med vår exklusiva och lyxiga laser peel-behandling kan detta bli din verklighet. Låt oss ta din hudvård till nästa nivå:

Ta steget mot en strålande, förnyad och ungdomligare hud. Boka din exklusiva laser peel-behandling idag!

Nimue Ansiktsbehandling

Upplev Ultimat Lyx med Vår 80-Minuters Ansiktsbehandling

Unna dig själv en oslagbar skönhetsupplevelse. Med 80 minuters ren njutning och den avancerade hudvårdsserien från Nimue, lovar vi att ta din hudvård till en helt ny nivå.

Välkommen Vintern med Stark, Skyddad Hud: Med kyliga vindar och krispiga temperaturer runt hörnet behöver din hud extra kärlek och skydd. Vi är här för att ge dig precis det.

Personlig Touch: All hud är unik, och därför börjar vi med en grundlig hudanalys. Genom att förstå din huds unika behov kan vi skräddarsy behandlingen specifikt för dig.

En Resa av Förvandling:

Extra Finishing Touch: Vill du ge dina bryn lite extra kärlek? Brynplockning ingår vid önskemål.

Denna lyxiga upplevelse väntar på dig. Boka din tid idag och förbered dig för att känna dig som ditt allra bästa jag!

Harald Rekommenderar

Lyft Din Skönhet med Haralds Utvalda Ansiktsbehandling

Låt vinterns skönhet matcha ditt strålande ansikte, trots kyliga brisar. Harald, en sann mästare inom hudvård, rekommenderar denna behandling som en gåva till din hud under den kallaste tiden på året.

Exceptionell Vård med Nimue: Endast det bästa är tillräckligt bra för din hud. Vi använder därför de professionella och högkvalitativa produkterna från Nimue.

Unik Anpassning Just För Dig: Vi lyssnar på din hud. Genom en detaljerad hudanalys skräddarsyr vi behandlingen för att svara på just dina huds behov. Här följer vi inte bara rutiner – vi låter huden leda oss.

Haralds Favoriter – Direkt till Din Hud:

Unna dig själv en oöverträffad skönhetsexpedition med Haralds expertis. Boka nu och upptäck varför denna behandling kommer att bli din nya vinterfavorit!

Ansiktsbehandling Ungdom

Exklusiv Ungdomsbehandling – Skräddarsydd för Framtidens Skönhetshjältar

Ge ditt barn eller tonåring en unik start in i skönhetsvärlden med vår specialanpassade ungdomsbehandling, särskilt utformad för dem under 18 år.

Mer än Bara en Behandling:

Samarbete för Bästa Resultat:

Investera i Framtiden: I en värld där skönhet och självkänsla går hand i hand, erbjuder vi en stund av skönhet, vård och lärande för den yngre generationen. Det är mer än bara en ansiktsbehandling; det är en investering i deras självförtroende och välbefinnande.

Boka nu och låt ditt barn uppleva en särskild skönhetsstund som de kommer att uppskatta både nu och i framtiden.

Klassisk ansiktsbehandling

Elegant Klassisk Ansiktsbehandling: Njutningens Zenit

Unna dig själv inte bara en ansiktsbehandling, utan en hel resa tillbaka till kärnan av tidlös skönhet och avkoppling.

Lyxig Komfort: Låt vardagens stress smälta bort när vi sveper in dig i en varm, inbjudande bädd. Känn hur varje muskel i din kropp slappnar av, redo för den sköna behandlingen som väntar.

Förfinad Hudvårdsritual:

Rena Essensen av Skönhet: Observera att i denna klassiska behandling lägger vi fokus på traditionella metoder och därmed ingår inte några syror eller serum. Det är skönhetens enkelhet, renhet och effektivitet som står i centrum.

Låt dig sjunka ner i denna tidlösa skönhetsupplevelse. Boka din Klassiska Ansiktsbehandling nu och återupptäck din inre strålande skönhet.

Thermal Detox Peel

Thermal Detox Peel: Den Ultimata Expressbehandlingen För Din Hud

Förvandla din hud på bara 30 minuter med vår specialanpassade expressbehandling. Vare sig du kämpar med fet hy, känner att din hy saknar lyster, eller har en känslig hy, har vi den perfekta lösningen för dig.

För Fet Hud – Thermal Detox Peel, Din Nya Bästa Vän:

Märkbara Resultat:

Vad Kan Du Förvänta Dig Under Din Behandling?

Boka nu och låt din hud stråla av ungdomlighet, friskhet och skönhet. Med vår Thermal Detox Peel är strålande hud bara 30 minuter bort.

Färgning av fransar & Bryn

Lyft Din Blick Med Vår Signaturbehandling för Fransar & Bryn

Låt ögonen tala sitt tydliga språk och skapa ett oförglömligt intryck med vår exklusiva frans- och brynbehandling.

Boka in dig för en skönhetsboost som framhäver dina ögons naturliga skönhet. Med vår frans- och brynbehandling kommer du att känna dig som den bästa versionen av dig själv.

priser & tider

Du hittar alla våra behandlingar, priser och lediga tider på bokadirekt.se. För övriga frågor, kontakta oss!